Bestuursschool - PIVO

Bestuursschool

De Bestuursschool richt zich in de eerste plaats op openbare besturen en zet in op een VTO-aanbod dat medewerkers van lokale besturen verder wapent voor de uitdagingen waarmee zij vandaag en morgen geconfronteerd worden.

Over de bestuursschool

Praktijkgericht

Met ons aanbod richten we ons in de eerste plaats op openbare besturen. We kennen dan ook als geen ander deze werkcontext. We vertrekken voor onze opleidingen vanuit reële noden in dat werkveld en bij de cursist en laten de inhoud en didactiek zo goed mogelijk aansluiten bij wat er in de praktijk gebeurt. Zo spelen we ook continu in op de veranderde (digitale) context van onze samenleving.

Deskundige lesgevers

Wij werken zoveel mogelijk met lesgevers die niet alleen didactisch-methodisch onderlegd zijn maar ook relevante praktijkervaring hebben.

Steeds dichtbij

We organiseren de meeste opleidingen zowel in het PIVO in Asse als in het Provinciehuis in Leuven. Maar evenzeer organiseren we de opleidingen online of komen we naar jouw bestuur. We ontwikkelen bovendien onze infrastructuur om meer en meer rekening te houden met de nieuwe hybride en digitale leer- en leefomgeving.

Elke opleidingen kan op maat

Met onze maatopleidingen in jouw organisatie win je niet alleen tijd en middelen. Doordat we de opleiding aanpassen of ontwikkelen in antwoord op jullie specifieke behoeften en werkcontext, met gebruik van cases en documenten uit het eigen bestuur, bereik je een optimaal leereffect en verankering in de dagelijkse werking van de organisatie.

Inschrijven en annuleren

Hoe inschrijven ?

Inschrijven voor onze opleidingen kan je online via de website of door te mailen naar pivo.bestuursschool@vlaamsbrabant.be. Vermeld zeker wie je inschrijft en voor welke opleiding.

Praktische inlichtingen over de cursus

Praktische inlichtingen over de cursus volgen ten laatste 14 dagen voor de aanvang van de opleiding. Indien om organisatorische redenen deze opleiding niet kan plaatsvinden, zullen wij je hiervan tijdig op de hoogte brengen.

Annuleren

Annuleren zonder kosten (enkel schriftelijk via e-mail) kan steeds tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de opleiding. In alle andere gevallen blijft het inschrijvingsgeld verschuldigd.

Facturatie

Het PIVO stuurt je na afloop van de voortgezette of functionele opleiding een factuur. 

Bronnen

Momenteel zijn hier geen bronnen beschikbaar.

Contact

Je kunt met al je vragen terecht bij onze medewerkers.

Tel. 02-454 82 85

E-mail pivo.bestuursschool@vlaamsbrabant.be

  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

  Bereikbaarheid

  Adres

  Poverstraat 75
  1731 Asse, België

  Bekijk op Google Maps

  Met de Fiets

  Neem zeker een kijkje op fietssnelwegen.be

  Vooraan de parking is er een fietsenstalling met laadinfrastructuur voor elektrische fietsen voorzien. Personeel kan gebruik maken van de overdekte en afgesloten fietsenstalling in loods 67.

  Met de trein

  Het PIVO ligt op 500 meter van het station van Zellik (niet te verwarren met het station van Asse).

  Plan via de website van de NMBS je reis! (https://www.belgiantrain.be/nl)

   

  Met de bus

  Kom je met de bus? Dan zijn er 2 haltes heel dichtbij het PIVO:

  • Zellik Kazerne
  • Zellik station

  Plan via de website van De Lijn je reis! (https://www.delijn.be/nl/routeplanner/)

  Met de wagen

  Het adres van het PIVO is Poverstraat 75 in 1731 Asse.

  Hou rekening met file wanneer je vertrekt tijdens de piekuren.

  Goed om weten, op het PIVO zijn enkele laadpalen aanwezig.