Drank- en voedingsautomaten treden hoe langer hoe meer op de voorgrond in organisaties, meestal als compensatie of aanvulling van catering. Maar hoe is dit georganiseerd? Welke wetgeving dient gevolgd te worden? Welke spelers zijn er op de markt? Welke contractvorm dien ik af te sluiten? Leer in deze opleiding meer over de wetgeving (HACCP), het aanbod, de gevolgen en het contract.
Inhoud
- Soorten en typen automaten.
- Betalingssystemen
- Voedingswetgeving inzake vending
- Contracten.
- Raamovereenkomsten.
Doelgroep
Financieel en/of functioneel verantwoordelijken voor catering, alsook overheidsaankopers.
Lesmethode en werkvormen
Powerpointpresentatie met praktijkvoorbeelden.
Planning
Startdatum
04-11-2025
Prijs
€120,00
Bijeenkomsten
1 bijeenkomst
Locatie
Provinciehuis Leuven
Beschikbare plaatsen
Beschikbaar.